Saopštenja za javnost

Ikonica

Goodyear Dunlop Sava Tires među najboljim poslodavcima u Evropi

Kompanija Goodyear Dunlop Sava Tires iz Kranja četvrti put zaredom primila je sertifikatTop Employer Europe“ [1] za odlične rezultate na polju uslova rada i mogućnosti profesionalnog razvoja za zaposlene. Priznanje je rezultat uspešnih kadrovskih strategija i programa kojima se zaposlenima kompanije obezbeđuju izvrsni uslovi rada, razvijaju vrhunski talenti i jača timski duh.

Prestižni sertifikat Top Employer svrstava Goodyear Dunlop Sava Tires među najbolje kompanije u Evropi i istovremeno otkriva gde postoje šanse za dodatni napredak i razvoj. Kompanija sa više od 1400 zaposlenih, postigla je odlične rezultate u svim ocenjivanim kategorijama koje su posmatrane kao kriterijum za nagradu.

Da za proslavu prijema sertifikata postoji više razloga ističe i glavni direktor društva Goodyear Dunlop Sava Tires Matej Zavrl i naglašava: „Nezavisni institut ocenjivao je našu sposobnost da obezbedimo odličnu radnu atmosferu koja privlači i zadržava visoko motivisane i kvalifikovane saradnike, strogim postupkom sertifikovanja. Ubeđen sam da ćemo odličnim uslovima rada, sa najboljim saradnicima i dobrim međusobnim odnosima, i dalje biti konkurentni da u svojoj branši ostvarujemo i razvijamo inovativne savremene proizvode i usluge.“

Kompanija Goodyear je ovaj prestižni sertifikat dobila u deset evropskih država – Sloveniji, Belgiji, Francuskoj, Italiji, Luksemburgu, Nemačkoj, Španiji, Velikoj Britaniji, Holandiji i Poljskoj. Sertifikat Top Employers dobile su još tri Goodyearove organizacije u regiji Evropa, Bliski Istok i Afrika, i to u Turskoj, Južnoj Africi i Ujedinjenim Arapskim Emiratima.


[1] Informacije o certifikatu Top Employer
Certifikat Top Employer još od 1991. godine dodeljuje nezavisna organizacija Top Employers Institute sa sedištem u Holandiji. Svojim strogim postupkom certifikovanja Institut ocenjuje izvanredne uslove na radnom mestu koje organizacije nude svojim zaposlenim kako na poslu tako i u njihovom stručnom i ličnom razvoju. U ocenjivanje su uključena glavna područja kadrovske politike i na toj osnovi Institut vrši izbor nagrađenih preduzeća. Ove godine je certifikat na evropskom nivou „Top Employer Europe“ primilo 64 evropska preduzeća, a na nivou pojedinih država 719 preduzeća. U Sloveniji je do ove godine naše društvo bilo jedini primalac certifikata.

 

Informacije o preduzeću Goodyear Dunlop Sava Tires
Goodyear Dunlop Sava Tires d.o.o. je jedan od vodećih proizvođača pneumatika u jugoistočnoj Evropi. Od 2004. godine stopostotni vlasnik preduzeća je Goodyear Dunlop Tires Europe B. V. Društvo Goodyear Dunlop Sava Tires, koje je ove godine drugi put uzastopce dobilo certifikat „Top Employer“, ima oko 1.400 zaposlenih.
Goodyear Dunlop Sava Tires proizvodi, odnosno prodaje, pneumatike za putnička, poluteretna i teretna vozila, pneumatike za industrijske i građevinske mašine, pneumatike za motocikle i unutrašnje gume. Prodajni program čine pneumatici pet robnih marki: Goodyear, Dunlop, Sava, Fulda i Debica. Naši pneumatici pružaju sigurnost i udobnost vozačima na putevima u celom svetu jer više od 90 procenata pneumatika prodajemo u evropske i druge države putem prodajne mreže koncerna Goodyear. Za više informacija o našim pneumaticima posetite internet strane www.goodyear.euwww.dunlop.euwww.fulda.eu i www.sava-tires.com.

Informacije o korporaciji Goodyear
Goodyear je jedan od najvećih proizvođača pneumatika na svetu. Zapošljava oko 67 hiljada ljudi, a proizvodnju ima u 50 pogona koji se nalaze u 22 države u svetu. U svoja dva Centra za inovacije, Akron u Ohaju i Colmar-Berg u Luksemburgu, Goodyear nastoji da razvija najnaprednije proizvode i usluge koji u svojoj branši postavljaju standarde u tehnologiji i performansama. Za više informacija o korporaciji Goodyear i njenim proizvodima posetite internet stranu www.goodyear.com.

Advertisements

Filed under: Saopštenja,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: