Saopštenja za javnost

Ikonica

Banka Poštanska štedionica na Sajmu za treće doba (55+)

U okviru danas otvorenog Sajma za treće doba (55+), Banka Poštanska štedionica predstavlja potpuno novu uslugu „Penzija unapred“ i najavljuje snažnu ekspanziju svoje mreže ekspozitura. Sajam za treće doba ima za cilj podsticanje aktivnog života populacije 55+, a Banka Poštanska štedionica kao generalni sponzor će u naredna tri dana prezentovati ponudu svojih proizvoda i usluga u okviru svog štanda.

„Osim kampanje „Penzija unapred“, Banka će se snažnom ekspanzijom svoje mreže ekspozitura širom Srbije i to 25 novih ekspozitura i 11 samostalnih šaltera, u narednih nekoliko meseci još više približiti svojim klijentima i ponuditi im nove proizvode“, istakao je Zoran Rosić, direktor Sektora za poslove sa stanovništvom Banke Poštanske štedionice.

Najveće interesovanje na štandu Banke Poštanske štedionice izazvala je usluga „Penzija unapred“, koja je namenjena je svim penzionerima koji penziju primaju putem tekućeg računa kod Banke i podrazumeva mogućnost raspolaganja novčanim sredstvima pre zvaničnog dana uplate penzije. Svi posetioci Sajma imaju i jedinstvenu mogućnost da na štandu Banke Poštanske štedionice, na licu mesta zaključe Ugovore o korišćenju ove usluge, koja je potpuno besplatna.

Za penzionere koji se opredele za ovu uslugu i zaključe ugovor sa Bankom Poštanskom štedionicom dinamika uplate „Penzije unapred“ je uvek istog datuma u mesecu i, u zavisnosti od kategorije penzionera, je sledeća:

  • za penzionere iz kategorije zaposlenih – 5. i 20. u mesecu
  • za vojne penzionere i penzionere poljoprivrednih delatnosti – 2. u mesecu
  • za penzionere iz kategorije samostalnih delatnosti (zanatlije) – 1. u mesecu

Penzioneri, klijenti Banke Poštanske štedionice koji se opredele za uslugu „Penzija unapred“, mogu raspolagati sredstvima po osnovu ove usluge na šalterima Banke Poštanske štedionice, plaćati robu i usluge putem POS uređaja i podizati gotovinu na bankomatima Banke Poštanske štedionice, bankomatima pošte i bankomatima drugih banaka.

postanska stedionica logo

Advertisements

Filed under: Saopštenja,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: