Saopštenja za javnost

Ikonica

ProCredit banka predstavila svoju ponudu na novosadskom Sajmu poljoprivrede – Siguran oslonac za investicije poljoprivrednika

Široki spektar investicionih i subvencionisanih kredita, kao i kredita za unapređenje energetske efikasnosti, predstavljaju samo deo ponude koju na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu predstavlja ProCredit banka. Nastavljajući bogatu tradiciju prisustva na najvećoj poljoprivrednoj smotri u regionu, ProCredit banka će i ove godine, kroz jedinstveni pristup kreditnim linijama, biti pouzdan partner za unapređenje proizvodnje, kako poljoprivrednicima tako i svojim poslovnim partnerima u ovoj oblasti. Jedan od najznačajnijih kredita je dinarski koji se realizuje u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede, a novina je i to da je prilikom kupovine nove mehanizacije moguće otplaćivati samo nabavnu cenu mašine, dok kamatu plaća prodavac.

„Maj je mesec u kome mnogi poljoprivredni proizvođači u našoj zemlji počinju sa realizacijom investicionih planova, koje su u proteklom periodu pripremali. Pored kupovine nove mehanizacije, najčešće su to izgradnja i opremanje proizvodnih objekata ili kupovina poljoprivrednog zemljišta. Prepoznajući potrebe svakog pojedinačnog poljoprivrednika, ProCredit banka će i ove godine biti podrška njihovim planovima i svojom raznolikom ponudom povoljnih kredita pokušati da zajedno sa njima realizuje te planove“, rekla je Ana Milić, Šef odeljenja za privredu i poljoprivredu i dodala: „Partnerski i prijateljski pozivamo sve poljoprivrednike koji planiraju da realizuju bilo koju investiciju, ali i druge posetioce predstojećeg Sajma, da posete naš štand, ili neki od pultova, gde će ih naši savetnici upoznati sa mogućnostima koje banka pruža.“

Još jedna od inovacija u ovogodišnjoj ponudi ProCredit banke jesu i krediti za nabavku energetski efikasne mehanizacije koje odlikuje veoma povoljna kamatna stopa. Ono po čemu se ponuda banke izdvaja jeste mogućnost otplate kredita kroz mesečne, tromesečne ili šestomesečne rate, isplata i otplata kredita po srednjem kursu NBS, ali i jedinstveni plan otplate koji je u potpunosti prilagođen sezonalnosti posla svakog poljoprivrednog gazdinstva.

Svih dana trajanja Sajma poljoprivrede savetnici ProCredit banke specijalizovani isključivo za saradnju sa poljoprivrednicma, biće prisutni na velikom štandu banke u centru otvorenog dela sajamskog kompleksa, ali i štandovima svih najvećih distributera poljoprivredne mehanizacije.

 

O ProCredit banci
ProCredit banka je do sada ukupno investirala više od 4,7 milijarde evra u Srbiji. Odobreno je više od 657.000 kredita, od čega 88 odsto čine plasmani malim i srednjim preduzećima, preduzetnicima i poljoprivrednicima. Depozitna baza banke premašuje iznos od 360 miliona evra, izdato je 320.000 platnih kartica, dok ukupan broj klijenata iznosi više od 100.000. Istovremeno sa podrškom razvoju privrede, banka poseban značaj u poslovanju pridaje odgovornom bankarstvu i razvoju kulture štednje među klijentima. ProCredit banka je deo ProCredit grupe finansijskih institucija koje posluju na dva kontinenta (Evropa i Latinska Amerika). Akcionar ProCredit banke u Srbiji je ProCredit Holding sa sedištem u Frankfurtu.

Advertisements

Filed under: Saopštenja,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: