Saopštenja za javnost

Ikonica

Sigurna podrška uz pravog partnera – Sberbank Srbija nudi subvencionisane kredite za poljoprivredu

Na 83. Međunarodnom sajmu poljoprivrede koji će se održati od 14. do 20. maja u Novom Sadu,Sberbank Srbija predstaviće ponudu subvencionisanih poljoprivrednih kredita i promovisati svoju liniju kredita namenjenih poljoprivrednim proizvođačima.

Subvencionisani krediti za poljoprivrednike Sberbank Srbija odobravaju se na osnovu Uredbe Vlade Republike Srbije o raspodeli podsticaja u poljoprivredi i ruralnom razvoju u 2016. godini. Krediti se odobravaju u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede i zaštite životne sredine, a namenjeni su registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima u aktivnom statusu. Maksimalan iznos kredita koji se može podići iznosi 5 miliona dinara za fizička lica, preduzetnike i pravna lica, odnosno 15 miliona dinara za zemljoradničke zadruge.

„Krediti sa rokom otplate od jedne do tri godine i grejs periodom do godinu dana, odobravaju se i isplaćuju u dinarima – bez valutne klauzule uz fiksnu kamatnu stopu od 3% na godišnjem nivoui prvi put su dostupni poljoprivrednicima pod ovako povoljnim uslovima. Subvencionisani poljoprivredni krediti su ove godine namenjeni svim poljoprivrednim proizvođačima koji žele da investiraju u razvoj stočarstva, hrane za životinje, ratarstva, voćarstva, vinogradarstva, povrtarstva, kao i za modernizaciju poljoprivredne mehanizacije i opreme“, istakao je Miodrag Stojanović, direktor Sektora prodaje i distribucije u Sberbank Srbija.

Poljoprivredni proizvođači će, pored poljoprivrednih kredita subvencionisanih od strane Vlade Republike Srbije, biti u mogućnosti da u toku sajma na štandu Sberbank Srbija dobiju informacije i o drugim proizvodima za poljoprivrednike koji postoje u ponudi banke

 

O grupi Sberbank Europe AG
Sberbank Europe Grupa (Sberbank Europe AG) sa sedištem u Beču, Austrija je bankarska grupacija  100% u vlasništvu Sberbank Rusije. Sberbank Europe je prisutna na 10 tržišta u Centralnoj i Istočnoj Evropi (CEE): Austrija, Bosna i Hercegovina (Sarajevo i Banja Luka), Hrvatska, Češka Republika, Mađarska, Slovačka, Slovenija, Srbija, Ukrajina i Nemačka. Sberbank Europe posluje sa ukupno 288 ekspozitura i ima oko 5.000 zaposlenih (sa 30.06.2015.).
Zvaničan sajt: www.sberbank.at

O banci Sberbank Srbija
Sberbanka Srbija je deo Sberbank Europe Grupe. Prisutna je na celoj teritoriji Srbije, sa ukupno 33 ekspoziture u 21 gradu (sa 30.06.2015.).
Sberbanka Srbija je univerzalna banka koja pruža sve vrste bankarskih usluga i proizvoda kako za fizička lica, tako i za mala, srednja i velika preduzeća.  U kombinaciji sa stručnošću i usmerenošću zaposlenih na klijente, Sberbanka Srbija je jedinstven partner u građenju mostova između kompanija u Srbiji, Rusiji i Zajednici nezavisnih država sa sveobuhvatnim portfolijom bankarskih usluga.
Zvaničan sajt: www.sberbank.rs

Sberbank Srbija SK logo

Advertisements

Filed under: Saopštenja,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: