Saopštenja za javnost

Ikonica

Voćna rakija „Zlatni tok“ napravljena je mešanjem deset sorti šljive

Okupljanje starih prijatelja ili proslava specijalnog datuma je uvek dobar povod da se nazdravi i popije po koja čašica. Da bi moglo da se popije malo, ali kvalitetno potrebno je napraviti pravi izbor, a prirodno i provereno je oduvek bila sjajna kombinacija. Voćna rakija „Zlatni tok“ je odličan izbor za svaku Vašu priliku da se opustite, provedete i dugo pamtite taj specijalni dan.

Deset vrsta šljiva u jednoj čašici

Visoko kvalitetne voćne rakije „Zlatni tok“ napravljene su mešanjem 10 sorti šljive, pri čemu je zastupljenost Crvene ranke 80%. S obzirom na to da su šljive odabrane isključivo iz sopstvenih zasada sa porodičnog imanja na Goču kod Kraljeva, možete biti sigurni da ukus prirode neće izostati. Mikrolokalitet i mikroklima povoljno deluju na kvalitet šljive koja se tu uzgaja.

Međunarodna priznanja garancija kvaliteta voćne rakije

Da biste bili najbolji, neko to mora da potvrdi. Tradicija najkvalitetnijih postupaka i najviša dostignuća koje ova porodična firma koristi u proizvodnji šljivove prepečenice višestruko je nagrađivano na nacionalnim i međunarodnim manifestacijama u kategoriji jakih alkoholnih pića.

Za one koji vole da razvijaju istraživački duh, u ponudi je i šljivova prepečenica „Tok“ dobijena isključivo od sorte Čačanska rodna, kao i travarica „Stom“ dobijena hladnom maceracijom 16 vrsta lekovitog bilja.

Link: http://tok.rs/

TOK DOO
Ilije Čalića 2
11250 Beograd
Tel: +381 64 22205398

Tok

Advertisements

Filed under: Saopštenja,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: