Saopštenja za javnost

Ikonica

Upoznajte vodeće HR stručnjake – Druga po redu Art of HR konferencija održava se u Beogradu

Vodeća poslovna škola Jugoistočne Evrope, COTRUGLI Business School, poziva sve stručnjake iz oblasti menadžmenta, liderstva i preduzetništva da se pridruže najvećoj HR konferenciji godine –Art of HR2 – koja se održava 20. i 21. oktobra u Sava Centru. Prijave su počele, a promotivni period traje do 01. juna.

Prva Art of HR konferencija, na kojoj je glavni govornik bio Dave Ulrich, vodeći svetski HR autoritet, imenovan kao jedan od pet najboljih svetskih biznis trenera (Forbes), uspešno je realizovana u Dubrovniku 2014. godine

Ove godine imate priliku da prisustvujete drugoj po redu konferenciji koja je posvećena ključnim aspektima razvojne uloge HR-a, kao i najvećim globalnim trendovima o kojima će pričati stručnjaci najpoznatijih svetskih kompanija: Coca Cola, Raiffeisenbank, Simens,  UniCredit banka,Podravka, NLB, SAP, Triglav INT, Atlantic Grupa, Symphony, Tarkett, Zara i mnoge druge.

Više od 50 profesionalaca iz SAD-a, Austrije, Nemačke, Italije, Španije, Slovenije, Hrvatske, Bugarske, Mađarske, Rumunije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, i Srbije,  govoriće o upravljanju ljudima i preneti svoje iskustvo HR ekspertima i biznis liderima koji žele da uče i proaktivno traže načine ostvarivanja korporativnih ciljeva.

Iskoristite promotivni period i zauzmite svoje mesto, tako što ćete popuniti prijavu nahttp://www.artof.hr/.

Kao učesnik Art of HR konferencije, osiguraćete sledeće benefite za Vas i Vašu kompaniju:

  • Bićeteu toku sa najprogresivnijim znanjima, globalnim savremenim trendovima i praksama
  • Učićete direktno od najvećih HR profesionalaca vodećih svetskih kompanija
  • Učestvovaćeteu savremenim diskusijama i istraživanjima
  • Upoznaćetenajveće HR stručnjake i biznis lidere širom sveta kroz networking događaje
  • Povećaćetevidljivost Vaše kompanije na globalnom nivou

 

COTRUGLI MBA
programi razvijaju liderske kompetencije polaznika, a idealan rezultat pohađanja programa je transformacija polaznika iz manadžera u lidera kroz nova znanja, networking i razumevanje poslovanja na globalnom nivou. MBA program je vodeći standard poslovne edukacije u svetu i od velike je važnosti za svakog ko shvata vrednost kontinuiranog ulaganja u profesionalni i lični razvoj.

COTRUGLI Business School
kroz tri različita MBA programa (International, Executive i Chief Executive) pruža visokoprofesionalnu poslovnu edukaciju za sve nivoe menadžera. Pored dva edukativna centra u Beogradu i Zagrebu, COTRUGLI ima četiri kancelarije u: Ljubljani, Sofiji, Bukureštu i Dubaiu, čime pokriva tržište od 9 zemalja (Bugarska, BiH, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija, Rumunija, Slovenija, Srbija, UAE) sa tendencijom daljeg globalnog širenja.

Cotrugli 2

Advertisements

Filed under: Saopštenja,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: