Saopštenja za javnost

Ikonica

Sberbank Srbija ostvarila rekordan broj izdatih kartica

Sberbank Srbija izdala je u proteklih godinu dana (maj 2015 – maj 2016), više od 100.000 debitnih i kreditnih kartica, čime je ostvarila rekordan rast broja izdatih platnih kartica i najveći rast na tržištu Srbije. Impresivan rezultat zabeležile su kreditne kartice, čiji je broj povećan skoro četiri puta i koje su dostigle više od 60.000 korisnika. Time je banka nastavila trend odličnih poslovnih rezultata iz prvog kvartala ove godine i učvrstila se na liderskoj poziciji najbrže rastuće banke u Srbiji u domenu poslovanja sa stanovništvom.

„Iz dana u dan obaramo nove rekorde i sebi postavljamo još više ciljeve. Izuzetno visoka stopa rasta u broju izdatih kreditnih kartica postignuta je primarno zahvaljujući lansiranju jedinstvene platne Super Kartice iz MasterCard World programa, koja lako zamenjuje sve ostale kartice, objedinjujući u sebi njihove prednosti. Klijenti su očigledno prepoznali benefite platne Super Kartice, ali i drugih proizvoda iz našeg portfolija, što potvrđuje i činjenica da nam sve veći broj građana ukazuje poverenje. Nastojaćemo i ubuduće da prepoznajemo potrebe naših klijenata i nadmašujemo njihova očekivanja, te da inovativnim pristupom jačamo konkurentnost i postignemo dominantnu poziciju na tržištu Srbije“, izjavila je Marijana Vasilesku, član Izvršnog odbora, nadležna za resor za poslovanje sa stanovništvom.

Sberbank Srbija ostvarila je rast i u broju izdatih debitnih i poslovnih kartica u posmatranom periodu. Ukupan broj izdatih debitnih kartica premašio je 36.000, što predstavlja povećanje od 19% u odnosu na isti period prošle godine. Značajan rast od 258% ostvaren je i u segmentu izdatih poslovnih kartica, koje beleže najdinamičniju stopu rasta na tržištu Srbije.

sberbank

O grupi Sberbank Europe AG

Sberbank Europe Grupa (Sberbank Europe AG) sa sedištem u Beču je bankarska grupacija 100% u vlasništvu Sberbank Rusija. Sberbank Europe je prisutna na 10 tržišta u Centralnoj i Istočnoj Evropi (CEE): Austrija, Bosna i Hercegovina (Sarajevo i Banja Luka), Hrvatska, Češka Republika, Mađarska, Slovačka, Slovenija, Srbija, Ukrajina i Nemačka. Sberbank Europe poseduje mrežu od 280 ekspozitura i ima oko 5.000 zaposlenih (zaključno sa 31.12.2015. godine).

Zvaničan sajt: www.sberbank.at

 

O banci Sberbank Srbija

Sberbank Srbija je deo Sberbank Europe Grupe. Prisutna je na celoj teritoriji Srbije, sa ukupno 33 ekspoziture u 21 gradu (zaključno sa 31.12.2015. godine). Sberbank Srbija je univerzalna banka koja pruža sve vrste usluga i proizvoda kako za fizička lica, tako i za mala, srednja i velika preduzeća. U kombinaciji sa stručnošću i usmerenošću zaposlenih na klijente, Sberbank Srbija je jedinstven partner u građenju mostova između kompanija u Srbiji, Rusiji i Zajednici nezavisnih država sa sveobuhvatnim portfolijom bankarskih usluga.

Zvaničan sajt: www.sberbank.rs

Advertisements

Filed under: Saopštenja, , , ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: