Saopštenja za javnost

Ikonica

Panel diskusija o novim farmaceutskim trendovima – Kako omogućiti pacijentima pristup do inovativnih lekova?

Inovacije iz farmaceutske industrije, kao i tematika o napretku iz oblasti medicine, uvek su uživale veliku pažnju, kako na globalnom, tako i na lokalnom tržištu. Tim povodom, u Beogradu 8. decembra 2016. godine biće upriličena panel diskusija. Organizator i pokrovitelj događaja je poslovna škola COTRUGLI, a mesto održavanja je njihovo predstavništvo koje se nalazi u Višegradskoj 27, sa početkom od 18:00 časova.

O inovacijama farmaceutske industrije diskutovaće stručnjaci i priznati predavači iz sveta farmacije koji su takođe i studenti COTRUGLI poslovne škole.

Poslovna škola COTRUGLI, ovom prilikom poziva sve zainteresovane da svojim prisustvom uveličaju ovaj događaj, upoznaju kolege – lidere u ovoj industriji i doprinesu svojim idejama i znanjima učešćem u diskusiji.

Više informacija možete pogledati na sledećem linku, gde takođe možete potvrditi svoj dolazak:

http://cotrugli.org/panel-discussion-patients-access-to-innovative-medicines/?utm_source=PR

cotrugli business school

COTRUGLI MBA programi razvijaju liderske kompetencije polaznika, a idealan rezultat pohađanja programa je transformacija polaznika iz manadžera u lidera kroz nova znanja, networking i razumevanje poslovanja na globalnom nivou. MBA program je vodeći standard poslovne edukacije u svetu i od velike je važnosti za svakog ko shvata vrednost kontinuiranog ulaganja u profesionalni i lični razvoj.

COTRUGLI Business School kroz tri različita MBA programa (International, Executive i Chief Executive) pruža visokoprofesionalnu poslovnu edukaciju za sve nivoe menadžera. Pored dva edukativna centra u Beogradu i Zagrebu, COTRUGLI ima četiri kancelarije u: Ljubljani, Sofiji, Bukureštu i Dubaiu, čime pokriva tržište od 9 zemalja (Bugarska, BiH, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija, Rumunija, Slovenija, Srbija, UAE) sa tendencijom daljeg globalnog širenja.

Advertisements

Filed under: Saopštenja, , , , , ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: