Saopštenja za javnost

Ikonica

Zavirite u svet čarobnih haljina modnog brenda SAROSSOW

I uvek taj pozitivan prvi utisak kada se vidi nova kolekcija – lepota! Stvaranje nove kolekcije modnog brenda SAROSSOW, pod imenom „Timeless poetry„, bilo je inspirisano najlepšim stihovima o ženama. Kroz istoriju, žene su konstantno inspirisale razne umetnike – pisce, vajare, slikare, muzičare… Ženska lepota i ženska ćud uvek su bile neiscrpan izvor za stvaranje umetničkih dela, od kojih su mnoga postala bezvremenska. Mnogi stihovi o ženama koji su nastali pre nekoliko stotina godina i dalje imaju istu „težinu“ i lepotu. Upravo to je ono što i jedna modna kolekcija treba da prikaže da bi se žene u njoj pronašle.

U novoj SAROSSOW kolekciji dominiraju lepršavi, romantični materijali i boje, kao i krojevi u kojima gracioznost ženske figure dolazi do izražaja. Kao što je slučaj i sa svim ranijim kolekcijama, haljine imaju dosta detalja ručne izrade, a konkretno u ovoj kolekciji upotrebljeni su zlatni i srebrni ručni vez. Kako je rekla dizajnerka brenda SAROSSOWSlađana Starčević, „Uglavnom se vodim svojim unutrašnjim inspiracijama i idejama koje me trenutno ponesu. To i jeste suština umetnosti i ono čemu teže gotovo svi modni dizajneri koji žele da imaju svoj lični pečat. Jako mi je važno da SAROSSOWhaljine žene mogu da prepoznaju, i što je još bitnije – da se pronađu u njima. U protivnom ostajete na nivou umetnosti radi umetnosti, a mnogo važniji nivo je konekcija sa ljudima. Tada i osetite pravo zadovoljstvo stvaralaštva i imate inspiraciju da stvarate i dalje.“

Haljine iz ove kolekcije, kao i još mnogo elegantnih haljina brenda SAROSSOW  u kojima ćete se sigurno osećati posebno možete pronaći na 1. spratu u TC Millennium, na adresi Kneza Mihaila 21a, Beograd.

Web: www.sarossow.com
Instagram: @sarossow
Facebook: @sarossow

Advertisements

Filed under: Saopštenja, , , ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: