Saopštenja za javnost

Ikonica

Pravi izbor škole za 2020/21 školsku godinu – BIS

Britanska internacionalna škola u Beogradu (BIS), beleži 23 godine iskustva u  obrazovanju i prva je privatna škola u Srbiji koja sprovodi obrazovanje dece uzrasta od 3 do 18 godina po najkvalitetnijem Kembridž programu.

U skladu sa novonastalim uslovima, BIS je odmah preduzela prave mere i uvela učenje od kuće (remote learning) nastavljajući sa realizacijom planiranog programa, tako da učenici i dalje imaju maksimalno kvalitetnu nastavu. Naš tim vrhunskog nastavnog osoblja koji uključuje veliki broj kvalifikovanih nastavnika iz Velike Britanije sada edukuje učenike svih uzrasta na daljinu, na engleskom jeziku, pripremajći ih za uspešan završetak školske godine.

Četiri kampusa BIS u Beogradu, u prestižnoj četvrti na Dedinju, sa najmodernijim učionicama i laboratorijama sada su zatvoreni jer je zdravlje svih, pre svega naših učenika na prvom mestu. Izuzetno lepe, kompletno opremljene  zgrade, sa divnim okruženjem punim zelenila, su i dalje tu i mi s nestrpljenjem očekujemo da će se sve dobro završiti, te da će naši učenici ponovo ispuniti svojom energijom, igrom i grajom predivne kampuse BIS na Dedinju.

U protekle 23 godine uspešnog rada, škola može da se pohvali brojnim učenicima koji su uspešno završili BIS, a zatim prestižne fakultete na svim kontinentima i već rade kao vrhunski lekari, građevinski inženjeri, pravnici, menadžeri, filolozi, i dr, lideri u uspešnim kompanijama u zemlji i inostranstvu. Uvereni smo da će i ova generacija maturanata uskoro krenuti njihovim stopama. Jedna od BIS maturantkinja je ove školske godine već tokom predupisnog roka primljena na Kembridž Univerzitet u Velikoj Britaniji, odsek građevina.

Za dodatne informacije: info@bis.edu.rs ili  +381(0) 65 3066 097.

British Internacional School – EDUCATION FOR SUCCESS

INFORMACIJE ZA UPIS: https://www.british-int-school.org.uk/taking-enrolments/

Smetanina 12, Dedinje, 11 040, Beograd
Telefon:  +381(0) 65 3066 097
Mail: info@bis.edu.rs

Filed under: Saopštenja, , , ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: