Saopštenja za javnost

Ikonica

Izašao je novi broj časopisa Vino

Izašao je novi broj časopisa VINO (34) i moguće ga je kupiti u slobodnoj prodaji na kioscima širom Srbije. U ovom broju, donosimo nastavak teksta o medovini i medici, vezi između alkohola i mamurluka, resveratrolu u vinu kao i ocene 25 vina iz prometa i još mnogo toga.Kao i do sada, jedan deo celih tekstova je dostupan na sajtu u okviru kategorije Časopis VINO br. 34.

Pored ocena vina iz slobodnog prometa, ovaj broj u sebi sadrži nekoliko tekstova koji se bave zdravstvenim aspektima vina kao i vezom alkohola i mamurluka. Takođe, u ovom broju se nalazi i nastavak jako popularnog teksta o alkoholnim pićima od meda – medovini i medici.

Gurmane će sigurno obradovati tekst o poznatom siru Bri a naši vredni dopisnici iz Italije su nam dočarali postojbinu Malvazije. Na domaćem terenu, posetili smo Podrum Bačina i razgovarali sa ljubaznim domaćinima o njihovim iskustvima i proizvodnji.

Takođe, donosimo odlomak doktorske disertacije dr Aleksandra Petrovića o reservatrolu.

Podsećamo sve koji nisu uspeli da nabave neki od prethodnih brojeva Časopisa Vino da to mogu uraditi direktno u redakciji putem telefona 011/2434 862 ili na email: redakcija [at] casopisvino.co.rs

Preuzeto sa PRobjave.com

Filed under: Saopštenja, , , , , ,

Postavi komentar

Strane

Arhive